Торги арештованими активами банкрутів та боржників через електронну систему ДП «ProZorro.Продажі»

Торги арештованими активами банкрутів та боржників через електронну систему ДП «ProZorro.Продажі»

Державне підприємство «ProZorro» вже 4 роки офіційно допомагає людям реалізовувати різні видів товарів через свої онлайн аукціони. Міністерство юстиції обрало саме цей майданчик для відновлення й покращення становища ринку арештованих активів. Тепер воно має змогу допомагати банкрутам та боржникам продати власне майно, аби далі вони змогли повернути заборговані гроші кредиторам та банкам.

Які можливості отримують учасники електронної біржі та її аукціонів?

ДП «Прозорро.Продажі» дуже піклується за своїми учасниками, тому надає їм велику кількість корисних та цікавих можливостей, які гарно відобразяться на їхній діяльності на сайті та матеріальному рівні. До таких можна буде віднести:

  • Зручний та швидкий інтерфейс, а також швидка реєстрація через сайт uub.in.ua. Не потрібно довго блукати, аби знайти необхідний розділ чи інформацію на сайті біржі, усе необхідне для початківця можна знайти вже на головній сторінці. А вже після декількох хвилин реєстрації, учасник зможе безперешкодно брати участь в онлайн аукціонах. Крім того, аби ще швидше знайти лот, можна скористатися універсальними фільтрами.
  • Великий вибір. В системі є 44 біржі, на яких щодня створюються сотні нових лотів з різними товарами й послугами та різною ціновою категорією. В оголошеннях можуть виставлятися земельні ділянки, транспорт, нерухомі й рухомі об’єкти, різноманітні ресурси, побутова та професійна техніка й інші види товарів та послуг.
  • Прозорість та доступність. Кожен користувач мережі Інтернет може вільно переглядати усю інформацію, що є на сайті (крім особистої інформації учасників торгів). До того ж біржеві котирування системи регулярно з’являються на сторінках міжнародних економічних журналів.
  • Безпека. Кожен учасник електронних торгів захищений від дій хакерів та аферистів. Наразі такі випадки мінімальні, адже система пильно стежить за порядком на сторінках сайту та під час онлайн аукціонів. Якщо ж такі випадки відбуваються, представники біржі обмежують діяльність цих людей на біржі «Прозорро.Продажі».
  • Навчання. На YouTubeканалі ресурсу знаходяться десятки відео, завдяки яким можна буде впевнено користуватись сайтом та на аукціонах. Крім того, часто представники біржі проводять тренінги, на яких фахівці з електронних торгів пояснюють весь принцип роботи та стратегію для перемоги.
admin